Jedeme na veletrh automatizace v roce 2021

  • čtvrtek, 20 květen 2021 11:45

Současná situace zamíchala se vším, o pořádání a návštěvách výstav jako Amper, SPS a dalších si zatím můžeme nechat jen zdát. Ale přece jen existuje možnost, jak se na takové výstavy podívat. Proti skutečné mají tyto virtuální jednu velkou výhodu, jsou otevřeny neustále ve dne i noci a po celý pandemický rok.


Tuto situaci dlouho neuvidíme naživo, ale virtuálně se dokážeme hodně přiblížit. Těchto projektů existuje celá řada, několik virtuálních výstav a prezentací jsme již navštívili a platí, že když dva dělají totéž, není to totéž. My navštívíme český stánek firmy Weidmueller na globálním výstavišti a ukážeme si i krátkou videoukázku jak se tam dostat.

expo 06


Vstup přímo na expozici najdeme na adrese tady.

A jsme tady. Graficky to vypadá velmi opravdově, nenechte se mýlit, na každém panelu jsou k dispozici další produkty, tematicky seřazeny.
U těchto virtuálních výstav je největší problém udělat vše trochu srozumitelně, přehledně a s nějakou logikou, aby se návštěvník ihned neztratil. Pokud se ztratí, tak odejde, už se nevrátí a hlavně si nic nezapamatuje.
Tady je vše uděláno dobře, zcela jistě se neztratíte, odkazy nejdou do velikých hloubek, takže se ihned a jednoduše vrátíte právě tady. I když výjimky také existují, aby bylo co vylepšovat.
Tak si něco vyzkoušíme, co nás zajímá.
Klikněte na obrázek pro zvětšení

expo 03b


Například napájecí zdroje? U každé řady jsou k dispozici informace, obrázky a hlavně odpovídající soubory ke stažení. Takže ihned stáhnete třeba manuál, katalog, nebo bulletin o produktu.

expo 04


Nebo třeba výrobky datové komunikace, jako switche, routery, brány a podobně. Na stánku najdete celé portfolio produktů Weidmueller, stačí si jen vybrat podle témat.
Mnohokrát si návštěvník vzpomene až později, když se něco řeší, že tohle nebo něco podobného již viděl na "veletrhu", tam a tam, ale ten již skončil. Tady se dá ale vrátit kdykoliv a najít si informace a požadované dokumenty. Stačí odkaz uložit do oblíbených.

expo 05


Připravili jsme pro vás i krátkou minutovou videoukázku, jak to vypadá prakticky. :).

https://www.youtube.com/watch?v=MDdJ6p-OMUg&feature=youtube


Hlavní vstup do úplně celého areálu najdeme tady.
Jak je vidět na orientační tabuli, můžeme navštívit expozice také v jiných výstavištích, národní výstavy najdeme pod tabulí - "Country specific Fairs".


expo 01


Pro ty kdo by si chtěli projít také celou cestu k expozici Wiedmueller máme také krátkou videoukázku, abyste nebloudili. :).

https://www.youtube.com/watch?v=eK-CkrTb49Y&feature=youtube


 Závěr:

Výstava přístupná 24/7, hodně informací najdete přímo tam, a pokud potřebujete něco více, jsou k dispozici odkazy přímo na web Weidmueller. Ne všechny odkazy vedoucí pryč z výstaviště se ale otevírají vždy v samostatném okně, drobnosti se dají najít a podle sdělení supportu Weidmueller se stánek neustále dolaďuje.
Jediné co zde není dispozici je kafe, to si musíte udělat sami doma. :)

Jaroslav Blažek


Doplňující odkazy k článku: 

Weidmueller Česká republika zde.
Kontakty Weidmueller tady.

Pro psaní komentářů se přihlašte

Kontakt

email : blaja @blaja.cz
email reklama: info @blaja.cz
email adresy bez mezery 
před zavináčem

Jaroslav Blažek
Štěpánská 1888
755 01 Vsetín
+420 608 180 209